Bezpłatne szkolenia dla przedstawicieli NGO w Krakowie i Bochni

Centra Wsparcia NGO Kolping w Krakowie i Bochni zapraszają członków, wolontariuszy i pracowników małopolskich organizacji pozarządowych do udziału w bezpłatnych szkoleniach: „Dzieci i młodzież: granty i projekty wspierające – warsztat praktyczny dla przedstawicieli NGO”, które są organizowane w ramach projektu „Profesjonalne NGO”, realizowanego przez Związek Centralny Dzieła Kolpinga w Polsce w ramach Programu Operacyjnego Fundusz Inicjatyw Obywatelskich w okresie od 01.05.2013 r. do 31.12.2013 r.

Celem szkolenia jest rozwinięcie kompetencji w zakresie budowania projektów i skutecznego pozyskiwania grantów na realizację projektów NGO w obszarze wsparcia dzieci i młodzieży.

Szkolenie odbędzie się 11 lipca w Krakowie, w sali szkoleniowej siedziby ZCDK w Polsce przy ul. Żułowskiej 51 oraz 13 lipca w Bochni w siedzibie Rodziny Kolpinga, ul Wyspiańskiego 25.

Szczegółowe opisy szkoleń znajdują się poniżej:

Kraków Bochnia
opis szkolenia opis szkolenia
zgłoszenie na szkolenie zgłoszenie na szkolenie

Termin przyjmowania zgłoszeń:

8 lipca, do godz. 12:00

e-mail: awisniewska@kolping.pl

Termin przyjmowania zgłoszeń:

9 lipca, do godz. 12:00,

e-mail: ngo.bochnia@kolping.pl

tel. (14) 635 11 17; 886 249 251

Osoby zainteresowane udziałem, prosimy o wypełnienie zgłoszenia i wysłanie go na adres mailowy: awisniewska@kolping.pl w przypadku szkolenia w Krakowie (rekrutacja trwa do 8 lipca, do godz. 12.00) oraz na adres ngo.bochnia@kolping.pl  w przypadku szkolenia w Bochni (rekrutacja trwa do 9 lipca, do godz. 12.00).