Razem dla liderów społecznych – zaproszenie na warsztaty partycypacyjne

Akademia Kolpinga dla Liderów Społecznych to projekt, którego celem jest podniesienie jakości i standardów zarządzania w organizacjach obywatelskich funkcjonujących w małych społecznościach lokalnych.

Serdecznie zapraszamy przedstawicieli NGO z małych i średnich miast, a także z obszarów wiejskich do udziału w warsztatach partycypacyjnych poświęconych kształceniu i rozwojowi liderów.

Moderatorem warsztatów będzie dr Ewa Krupnik – Coach ICF, wykładowczyni Uniwersytetu Jagiellońskiego.

Warsztaty odbędą się w czwartek 18.11.2021 w godz. 8:00-13:00 na platformie zoom.

Każdy uczestnik warsztatów otrzyma:

• Imienny certyfikat.
  • Certyfikat zaangażowania społecznego dla organizacji, którą reprezentuje.
  • Możliwość bezpłatnego udziału w pierwszej edycji programu kształcenia liderów.
  • Możliwość współtworzenia Akademii Kolpinga dla Liderów Społecznych.

UWAGA! Zgłoszenie udziału w warsztatach wraz z krótkim listem motywacyjnym należy przesłać drogą mailowa, na adres mtwardosz@kolping.pl do 12.11 do godz. 16:00.

O projekcie:

Projekt Akademia Kolpinga dla Liderów Społecznych ma charakter ogólnopolski i ponadbranżowy. Podejmuje problem braku integralnej oferty kształceniowo-doradczej „szytej na miarę” dla liderów organizacji obywatelskich funkcjonujących w małych społecznościach, które stanowią 66% wszystkich organizacji obywatelskich w Polsce. Projekt służy podniesieniu jakości i standardów zarządzania organizacjami obywatelskimi oraz odpowiada na potrzebę podnoszenia ich kompetencji menadżerskich.

Już dziś możesz pomóc

Wybierz kwotę, którą chcesz wesprzeć Dzieło Kolpinga