Nowy zarząd Związku Centralnego Dzieła Kolpinga w Polsce

2012-07-02

30 czerwca 2012 został - na zebraniu walnym - wybrany nowy zarząd Związku Centralnego Dzieła Kolpinga w Polsce...

Gminny Festyn Świętojański w Niewieścinie

2012-07-03

W ramach projektu "Niewieścińskie centrum Santiago w rękach mieszkańców" dofinansowanego przez Inkubator Przedsiębiorczości w Świeciu w konkursie Działaj Lokalnie VII, 30 czerwca w ogrodach rekreacyjnych w Niewieścinie odbył sie gminny festyn świętojański.

Piknik Rodzinny Stowarzyszenia Rodzina Kolpinga w Oświęcimiu przy współorganizacji Rady Osiedla

2012-06-23

„Najlepsa impleza” tak wypowiedział się jeden z malutkich uczestników zorganizowanego w dniu 10 czerwca 2012 r. Pikniku Rodzinnego w Oświęcimiu na osiedlu Stare Stawy przez Stowarzyszenie Rodzina Kolpinga z Oświęcimia i Radę osiedla Stare Stawy. Stowarzyszenie Rodzina Kolpinga na miesiąc czerwiec zaplanowało dwie imprezy - Piknik Rodzinny i Dzień Wolontariatu, w tym jedna z nich podzielona na dwa dni.

Awaria naprawiona!

2012-06-23

Informujemy, że awaria poczty została usnięta. Przepraszamy za problemy. Poczta elektroniczna kolping.pl działa już normalnie.

Rada Generalna powierzyła Pol(s)ce odpowiedzialne zadanie

2012-06-18

Podczas ostatniego posiedzenia Rady Generalnej Międzynarodowego Dzieła Kolpinga w Bensberg k/ Kolonii Pani Beata Harasimowicz została wybrana do Komisji Finansowej Międzynarodowego Dzieła Kolpinga.

Zapraszamy Seniorów do udziału w projekcie FIO

2012-06-18

Stowarzyszenie Rodzina Kolpinga w Chełmku w partnerstwie ze Związkiem Centralnym Dzieła Kolpinga w Polsce rozpoczyna realizację projektu „Nie tacy straszni jak nas malują- Seniorzy dla Seniorów”, finansowanego w ramach PO FIO. Projekt będzie realizowany w okresie od czerwca do grudnia 2012 r. na terenie trzech małopolskich powiatów: brzeskiego, krakowskiego i oświęcimskiego. Do udziału w nim zapraszamy aktywne i zaangażowane społecznie osoby powyżej 50 roku życia, wyrażające chęć działania na rzecz seniorów lokalnej społeczności!

Zaproszenie na PIKNIK RODZINNY w Oświęcimiu

2012-06-06

Stowarzyszenie Rodzina Kolpinga w Oświęcimiu oraz Rada Osiedla Stare Stawy mają zaszczyt zaprosić mieszkańców osiedla Stare Stawy w Oświęcimiu na „PIKNIK RODZINNY”.
Zapraszamy również wszystkich KOLPINGOWCÓW, którzy zechcą fajnie spędzić z nami czas.

« 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 »