Konferencja „Przekroczyć próg”

9 września br. będzie miała miejsce konferencja  podsumowująca  projekt  „Przekroczyć próg”. Od września 2008 Związek Centralny Dzieła Kolpinga w Polsce wraz z Zespołem Szkół Elektrycznych nr 1 realizuje projekt „Przekroczyć próg” skierowany do uczniów klas pierwszych. Ostatnim zaplanowanym działaniem w ramach tego projektu jest przekazanie doświadczeń z realizacji i podzielenie się dobrymi praktykami. Konferencji będzie towarzyszyła wystawa prezentująca zrealizowane działania projektowe.

Mamy nadzieję, że przedstawione działania projektowe, a zwłaszcza ich pozytywne efekty,  będą szczególną  inspiracją do pracy pedagogicznej z uczniami klas pierwszych.

Stąd też serdecznie zapraszamy przedstawicieli władz oświatowych, ponadgimnazjalnych szkół zawodowych i gimnazjów oraz instytucji wspomagających pracę szkoły do wzięcia udziału w tym wydarzeniu.

Konferencja odbędzie się w Zespole Szkół Elektrycznych nr 1,  ul. Kamieńskiego 49, w dniu  9.09.2009 r.  w godzinach od  9.00 – 13.00.

Program konferencji - pobierz