Last minute dla Rodzin Kolpinga w Polsce

W związku z brakiem zgłoszeń na Obóz Rekolekcyjny Młodego Kolpinga w Heluszu, jaki miał się odbyć z końcem sierpnia - mamy rewelacyjną  propozycję „last minute” dla Rodzin Kolpinga w Polsce: WCZASOREKOLEKCJE MŁODYCH I SENIORÓW W HELUSZU od 20 do 27 sierpnia 2013 roku.
Zapraszamy członków zarządów Rodzin Kolpinga, Księży Prezesów, Nauczycieli i Katechetów z dziećmi i młodzieżą. Zapraszamy osoby gotowe pracować z dziećmi i młodzieżą w naszych Rodzinach Kolpinga. Wczasorekolekcje w Heluszu są gotowi prowadzić :  ks. dr Stanisław Dyndał – wiceprezes ds. MK, ks. Józef Jakubiec – prezes krajowy ZCDK i ks. Zygmunt Bochenek – prezes RK Brzesko.  Koszt tylko 250.00 zł za noclegi (śpiwór) i pełne wyżywienie. W programie:  Msza św., dzielenie się doświadczeniami z Rodzin i dużo wolnego czasu na rekreację i wycieczki.  Zgłoszenia do 14 sierpnia na adres: Rodzina Kolpinga w Jarosławiu ul. 3 Maja 49, 37-500 Jarosław wraz z kopią przelewu zaliczki 150 zł na rachunek nr 94 1240 2571 1111 0000 3345 5019.