Konkurs na najpiękniejszą kartkę Wielkanocną

W związku z nadchodzącymi Świętami Zmartwychwstania Pańskiego Związek Centralny Dzieła Kolpinga w Polsce ogłasza kolejny konkurs na chrześcijańską kartkę wielkanocną, wykonaną dowolną techniką plastyczną.

Konkurs skierowany jest do dzieci i młodzieży z kolpingowskich świetlic oraz zaangażowanych w działania Rodzin Kolpinga w całej Polsce. Na prace plastyczne czekamy do 15.03.2013 r. Spośród nadesłanych prac Zarząd Fundacji Dzieła Kolpinga w Polsce wybierze 5 najładniejszych i najwierniej oddających ideę konkursu. Wybrane kartki zostaną zamieszczone na portalu Facebook, gdzie w okresie
18-22.03.2013 r. zostaną one poddane głosowaniu internautów. Kartka, która otrzyma najwięcej kliknięć „like” na dzień 22.03.2013 r. godz. 12.00 zostanie wielkanocną kartką Dzieła Kolpinga w Polsce i w Wielkim Tygodniu zostanie umieszczona na stronie www.kolping.pl wraz z życzeniami świątecznymi.
Dla zwycięzcy i finalistów konkursu czekają atrakcyjne nagrody rzeczowe.

Prace można przesyłać mailowo na adres: mptak@kolping.pl bądź dostarczyć osobiście albo pocztą tradycyjną w nieprzekraczalnym terminie do dnia 15.03.2013 r. na adres:

Związek Centralny Dzieła Kolpinga w Polsce
ul. Żułowska 51

Bliższe informacje pod nr telefonu: 12 418 77 77

Zachęcamy do wzięcia udziału w konkursie!